[ Alle pakketten voor dit jaar staan weer online!! ]   

KERSTPAKKETTENACTIE

ROTARY DEN HELDER / JULIANADORP/ TAFELRONDE 16 DEN HELDER

Wie zijn wij?

De Rotaryclub Den Helder / Julianadorp en de Tafelronde 16 zijn twee serviceclubs met leden uit Den Helder en omgeving.

Wat doen wij?

Een van de doelstellingen is dat leden van elkaar leren dor middel van het verzorgen van lezingen, het uitvoeren van taken binnen een commissie of ervaringen in de werk- en/of woonomgeving.

Naast dat zij zich ten doel stellen hun kennis te verrijken, hebben beide clubs ook een servicedoelstelling.

De leden van beide clubs werven fondsen en / of zetten zich met arbeid en vlijt in voor sociale projecten in de omgeving of instellingen opgezet of ondersteund door mensen uit die omgeving ( zoals bijvoorbeeld Stichting Yanti, Stichting FreeKenia, Nairobi Hospice, Lion King Bali en Yojana India ).

EÚn van de fondsverwervende acties is de Kerstpakkettenactie.

De Kerstpakkettenactie

Verkoop

De leden van beide serviceclubs verkopen jaarlijks kerstpakketten aan bedrijven, relaties, familie en overige belangstellenden voor een concurrerende prijs. Via onze website, www.kerstgedachten.nl, kunt u uit een voorselectie kerstpakketten bestellen. Deze pakketten worden aan ons geleverd door een gerenommeerd relatiegeschenkenleverancier.

Indien u onze actie ondersteunt en een grote order wilt plaatsen, doch een ander pakket wenst dan de voorselectie, dan kunt u contact met ons opnemen ten behoeve van het samenstellen van een eigen pakket. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@kerstgedachten.nl. Er wordt dan binnen 5 dagen contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

Onze bijdrage

Alle leden zetten zich in om zoveel mogelijk pakketten te verkopen.

De leden en de partners van de leden van Rotary Den Helder / Julianadorp en Tafelronde 16 Den Helder steken jaarlijks rond half december een aantal dagen de handen uit de mouwen om de door u bestelde pakketten in te pakken en bij u te bezorgen.

Daarnaast is een commissie het jaar rond bezig met de voorbereidingen voor de actie.

Zij maken de pakketselectie, verzorgen de website en de folder en co÷rdineren de ontvangen bestellingen. Daarnaast zorgt de commissie voor de logistiek rond de inpakdata en de financiŰle afwikkeling van de actie.

De fondswerving

Van onze leverancier krijgen wij een inpakkorting op de verkoopprijs van die leverancier, doordat we zelf inpakken. Daarnaast stellen ondernemers in de regio kosteloos ruimte en materiaal ter beschikking voor het inpakken. Het hieruit resulterende exploitatieresultaat wordt door beide clubs ingezet voor de ondersteuning van projecten.

Informatie

Mocht u meer willen weten over onze actie of de door ons ondersteunde projecten dan kunt u altijd contact opnemen met de leden van de commissie en/of de leden van beide service clubs.